Belangrijke informatie over onze vakanties!

Helaas moeten we onze reizen die tot 6 december vertrekken annuleren vanwege de huidige situatie met betrekking tot Corona.

In december gaan de reizen door als het veilig genoeg is om volgens de regels van het RIVM, en de verschillende ministeries te reizen. Op de bestemming dien we ons te houden aan de lokale regels van het land waar we op vakantie zijn.

Voordat de reis vertrekt willen we graag wat weten over je gezondheid. In de mail met vetrekinformatie zullen we vragen stellen over je gezondheid en je informeren over de verdere maatregels tijdens de reis.

Informatie Coronavirus / Reisadvies:
Op deze websites kun je informatie vinden over het virus en de reisadviezen die gelden voor het land waarnaartoe jij op vakantie gaat:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/zorg/gezondheid
https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Kun je de reis annuleren vanwege de huidige situatie met betrekking tot het Coronavirus?
*Je kunt je reis niet kosteloos annuleren. De situatie rondom het Coronavirus is geen geldige reden om te annuleren. Als je nu de reis annuleert dan brengt dit kosten met zich mee. Van ons mag je verwachten, dat we de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en begeleiders hoog in het vaandel hebben staan en dat we geen reizen uitvoeren als er vooraf bekende risico's zijn.

Hoe zit het met de betaling van de reis?

* Bij het boeken van de reis ben je een betalingsverplichting aangegaan, waarin we afspraken hebben gemaakt over de aanbetaling en de restantbetaling. Deze afspraak blijft bestaan waardoor je de rekening van de vakantie op tijd moet betalen.

Voorwaarden voor de LeonReizen Corona-voucher