Belangrijke informatie over onze vakanties!

Waar we wel blij mee zijn is dat we eind juli weer op kunnen starten met onze bungalowvakanties en hotelvakanties.
Vanaf 1 juli zijn er versoepelingen in het Corona-beleid waardoor het weer mogelijk is om met een 9-persoonsbusje op reis te kunnen.

De reis gaat door als het veilig genoeg is volgens de regels van het RIVM, en de verschillende ministeries. Op de bestemming dien we ons te houden aan de lokale regels, van het land waar we op vakantie zijn.

Voordat de reis vertrekt willen we graag wat weten over je gezondheid. In de mail met vetrekinformatie zullen we vragen stellen over je gezondheid en je informeren over de verdere maatregels tijdens de reis.

Informatie Coronavirus / Reisadvies:
Op deze websites kun je informatie vinden over het virus en de reisadviezen die gelden voor het land waarnaartoe jij op vakantie gaat:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/zorg/gezondheid
https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Kun je de reis annuleren vanwege de huidige situatie met betrekking tot het Coronavirus?
*Je kunt je reis niet kosteloos annuleren. De situatie rondom het Coronavirus is geen geldige reden om te annuleren. Als je nu de reis annuleert dan brengt dit kosten met zich mee. Van ons mag je verwachten, dat we de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en begeleiders hoog in het vaandel hebben staan en dat we geen reizen uitvoeren als er vooraf bekende risico's zijn.

Hoe zit het met de betaling van de reis?

* Bij het boeken van de reis ben je een betalingsverplichting aangegaan, waarin we afspraken hebben gemaakt over de aanbetaling en de restantbetaling. Deze afspraak blijft bestaan waardoor je de rekening van de vakantie op tijd moet betalen.

Voorwaarden voor de LeonReizen Corona-voucher