Onze vakanties

We hebben 3 soorten vakanties:
bungalowvakanties, hotelvakanties, vliegvakanties.
Al onze vakanties zijn compleet verzorgd. De maaltijden, consumpties, uitstapjes en begeleiding zijn inbegrepen in de reissom. Een reis- en/of annuleringsverzekering is apart bij te boeken. De bijkomende kosten zijn de administratiekosten (E 20,-), de bijdrage voor het Garantiefonds GGTO (E 15,-) en de vliegbelasting van E 7,85 bij de vliegreizen.
Bij de hotel- en vliegvakanties betaal je een apart bedrag aan potgeld. De activiteiten die we in de vakanties ondernemen, worden in overleg met de deelnemers samengesteld en bestaan uit de mogelijkheden voor uitstapjes die in de reisomschrijving staan. Om het de vakantieganger zo goed mogelijk naar de zin te maken, zijn de accommodaties zorgvuldig geselecteerd en van goede kwaliteit. Bij elke reis geven we een zakgeldadvies, hiervan kunnen deelnemers de persoonlijke uitgaven bekostigen.
Deelnemers delen doorgaans met een reisgenoot een kamer. Eenpersoonskamers zijn op aanvraag en tegen een meerprijs te boeken. LeonReizen verzorgt tevens reizen op maat; groepen van woonvoorzieningen of vriendengroepen kunnen een op maat gemaakte vakantie boeken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Reizen op maat
Reizen op maat LeonReizen verzorgt ook reizen op maat. Juist in deze tijd kan het fijn zijn om met een groep uit een woonvoorziening op bewonersvakantie te gaan. Ook voor een individuele reis of een vakantie met een kleine groep bent u bij ons aan het goede adres. Informeert u naar de mogelijkheden.
 

Hotelvakanties

Onze hotelvakanties met LeonReizen
Het vervoer tijdens deze reizen vindt plaats met een personenbus, deze bus blijft de hele vakantie beschikbaar en wordt bestuurd door de begeleiders van de reis. In Capelle aan den IJssel en Rotterdam-Oost kunnen de deelnemers kosteloos thuis worden opgehaald. Deelnemers uit andere delen van het land kunnen kiezen uit de opstapplaatsen die bij iedere reis worden vermeld. Er is ook de mogelijkheid om aan het begin van de reis bij ons kantoor in Capelle aan den IJssel te verzamelen.
Potgeld
Bij de hotelvakanties betalen de deelnemers een apart bedrag aan potgeld. Van dit bedrag betalen we alle uitstapjes ter plaatse.
Bekijk alle hotelvakanties 
 
 
Heb je nog vragen? Of speciale wensen?
Laat het ons weten, op kantoor staat het LeonReizen-team voor je klaar!