Welkom bij LeonReizen!
Een unieke reisorganisatie speciaal voor mensen die met begeleiding op reis willen, LeonReizen! Door onze jarenlange ervaring weten we hoe wij voor onze vakantiegasten een geweldige reis kunnen organiseren. Ben je een vakantieganger met een verstandelijke beperking en wil je graag op reis? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij wensen iedereen een goede vakantie!
Ook in 2021 hebben we weer een prachtig aanbod van reizen in binnen- en buitenland met veel nieuwe en verrassende bestemmingen. Steeds meer mensen ontdekken dat reizen in kleine groepjes van LeonReizen het allerleukste is! Een gezellige reis met leuke begeleiders naar een mooie bungalow, een luxe hotel of een prachtige vliegreis: het kan allemaal!
Heb je speciale wensen? Laat het ons weten, samen kunnen we kijken welke reis bij jou past!
Op kantoor staat het LeonReizen-team voor je klaar!
Vertrouwd op vakantie
Als vakantiespecialist op het gebied van begeleide reizen voor vakantieliefhebbers met een verstandelijke beperking organiseren we in 2020 ruim 120 reizen in binnen- en buitenland. Met een team van ervaren begeleiders maken we er al sinds 2005 een groot succes van. Op 30 mei 2005 is LeonReizen opgericht en vanaf deze dag houden we kantoor in Capelle aan den IJssel.
Door de kleinschaligheid van de organisatie en de persoonlijke aandacht is LeonReizen voor veel reizigers, ouders en begeleiders een vertrouwde organisatie geworden. Om de deelnemer extra zekerheid te bieden zijn we lid van het garantiefonds GGTO. Ook zijn we aangesloten bij een belangenvereniging voor reisorganisaties, de VVKR.
Onze algemene reisvoorwaarden zijn terug te vinden op onze website www.leonreizen.nl
Tevens zijn we aangesloten bij een belangenvereniging voor reisorganisaties, de VVKR.
Onze algemene voorwaarden kun je vinden onder de volgende link: algemene voorwaarden downloaden