Onze vliegvakanties 2025

Onze vliegvakanties met LeonReizen

Onze vliegvakanties vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol of van Rotterdam The Hague Airport. Bij deze vakanties verzamelen we bij vertrekhal 3 op Schiphol of de vertrekhal van de luchthaven in Rotterdam. De begeleiders van de reis verwelkomen de deelnemers, op de afgesproken plek, in een shirt of trui met het LeonReizen logo.
Bij de vliegvakanties betalen de deelnemers een (vooraf en bij de reis benoemd) bedrag aan potgeld. Hiervan betalen we onze uitstapjes. Na afloop kan de deelnemer worden opgehaald bij de betreffende aankomsthal, uitgang vertrekhal 3 (Schiphol), de Kiss&Ride plek (Rotterdam) of zelfstandig zijn/haar weg vervolgen. Dit kan worden aangegeven op het aanmeldingsformulier.
Haal- en breng service
Wanneer de deelnemer in Rotterdam of de directe omgeving woont of op de route naar de luchthaven dan is het (in de meeste gevallen) mogelijk om gebruik te maken van vervoer naar en van de luchthaven. Deze haal- en brengservice is tegen betaling. Afhankelijk van de afstand en de luchthaven, liggen de kosten van het ophalen en thuisbrengen van een deelnemer tussen de € 100,- en de € 130,-.

Bij de vliegreizen geldt voor elke deelnemer:
- Deelnemers hebben een grote mate van zelfstandigheid.
- Deelnemers moeten zich zelfstandig kunnen verzorgen.
- Deelnemers moeten goed kunnen wandelen.
Alle verdere informatie over onze reizen kunt hier vinden.
Er zijn nog geen reizen die aan deze criteria voldoen.

 
Zie ook onze Vliegvakanties voor 2024